Vapaa-ajan toiminta

Raudaskylän eli Rauskin puhallinmusiikkileiri on perinteinen musiikkileiri, jonne kerran tultuaan haluaa aina tulla uudestaan! Rauskilla nautitaan ystävien seurasta kaikille rakkaan harrastuksen parissa. Jokainen saa olla juuri sellainen kuin on ja kaikki mahtuvat joukkoon.

Raudaskylän puhallinmusiikkileirillä on aikojen alusta asti pidetty kunnia-asiana sitä, että leirillä huolehditaan vapaa-ajanohjaajan ja valvojien toimesta niin pienten kuin isojenkin leiriläisten hyvinvoinnista.

Soittamisen vastapainoksi leirillä järjestään vapaa-ajalla askartelua, urheilua, pelailua ja kaikenlaista muuta tekemistä. Yhtenä perinteisenä ohjelmana mainittakoon pingis-cup, joka on pitänyt suosionsa kaikki leirivuodet. Kivoja leikkimielisiä pelejä pelataan päivällä aina kun siihen on aikaa. Yksi leirin kohokohdista on opettajien ja oppilaiden välinen jalkapallo-ottelu.

Iltaisin leiriläisille järjestetään yhteisiä illanviettoja: on leirinuotiota, rastirataa, retkipäivää ja karaokeiltaa. Illanvietoissa tutustutaan toisiin leiriläisiin ja nautitaan lämpimästä leirihengestä. Rauskilla ollaan yhtä perhettä ja asioita tehdään yhdessä. Ketään ei kiusata eikä jätetä yksin. Tästä huolehtii maanmainio valvojatiimi.

Leirin vapaa-ajanohjaajana toimii Tiina Raula.