Ilmoittautuminen

Tämän sivun linkeistä pääset ilmoittautumaan leirille.
Perusleirille, kapellimestarikurssille ja mestarikursseille on omat erilliset ilmoittautumislomakkeet.

Ilmoittautujat hyväksytään leirille automaattisesti. Tänä vuonna laskutuksen hoitaa Raudaskylän Opisto ja laskut lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Laskutuksen yhteyshenkilö on Satu Myllykangas (p. 050 4619 554,  satu.myllykangas@rko.fi )

Virallinen leirikirje lähetetään sähköpostitse noin 2 viikkoa ennen leirin alkua osallistujan sähköpostiin.

Alle 18-vuotiaiden leiriläisten tulee ilmoittaa huoltajan yhteystiedot sille tarkoitetussa kohdassa. Yli 18-vuotiailta olisi hyvä saada lähiomaisen yhteystiedot mahdollisia tapaturmia varten.

Ilman kuluja osallistumisen voi peruuttaa 25.6.2021 asti. Sen jälkeen ilman lääkärintodistusta peruuttaneilta peritään 50% leirimaksusta. Mikäli koronatilanne vaikuttaa peruutukseen, ei maksuja luonnollisesti peritä. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista peritään täysi osallistumismaksu. Maksamatta jääneet laskut ovat ulosottokelpoisia.

Ilmoittatuminen vuoden 2021 leirille on päättynyt.

 

Kesän leiri järjestetään mikäli koronatilanne sen sallii. On ensiarvoisen tärkeää, että leiri voidaan järjestää turvallisesti. Seuraamme tarkasti viranomaismääräyksiä ja koronatilanteen kehittymistä. Tarvittaessa myös leirin ohjelmaa sopeutetaan ja järjestellään niin, että osallistuminen leirille on turvallista.